Liikkeenjohdon konsultointi Monipuolinen kartoitus yrityksesi toiminnasta

Yrityksen kuntokartoitus (nykytila-analyysit)


Luomme haastatteluilla (johto, henkilökunta, asiakkaat, toimittajat jne) puolueettoman näkemyksemme yrityksenne nykytilasta kokonaisuutena ja sovittavan osa-aluueen osalta tarkemmin.


Kyse voi olla yhtiön johtamisen tilasta, myynnin tai markkinoinnin toiminnasta, hankinnan toiminnasta, varastoinnista tai mistä tahansa. Kartoituksen lopputuloksena saatte puolueettoman näkeymksen yrityksenne tilasta ja suosituksen tärkeimmistä kehityskohteista.


Liikkeenjohdon konsultointi


Liikkeenjohdon konsultoinnissa keskitymme yhtiön johtamisjärjestelmän kehittämiseen. Varmistamme, että yhtiön missio, visio ja strategia ovat ajan tasalla.


Luomme kanssanne yksikertaisen ja toimivan johtamisjärjestelmän, jonka avulla varmistetaan yhtiön kehittyminen.


Toimitusketjun hallinnan kehitys


Toimitusketjun hallinta vaatii nykypäivänä verkostojen johtamisen hallintaa. On osattava valita toimitusketjuun oikeat yhteistyökumppanit ja heidät tulee motivoida toimimaan siten, että yrityksemme saa parhaat edut yhteistyöstä.


Varmistamme hankintanne tehokkuuden ja hankintojen/varastojen ohjauksen toimivuuden, jotta asiakkaidenne edellyttämä palvelutaso saavutetaan tehokkaasti.


Sourcing (uudet toimittajat ulkomailta tai Suomesta)


Voimme hankkia teille uusia toimittajia kansainvälisestä verkostostamme tai mahdollisesti auttaa teitä löytämään ulkomaisen asiakkaan verkostostamme.  Myös kotimaassa meillä on hyvä verkosto eri alojen toimijoista ja sen hyödyntäminen kauttamme on mahdollista.


Osallistumme kävijänä aktiivisesti erilaisiin isoihin kansainvälisiin messuihin ja sieltä olemme hankkineet asiakkaillemme uusia toimittajia.


Meillä on myös verksotossamme toimiva sourcing organisaatio Kiinassa eli voimme nopeasti kartoittaa sieltä teille toimivan yhteistyökumppanin tarvittaessa.


Ota yhteyttäMitä odotat?

Sähköposti

Pyydä meitä käymään sähköpostilla tai soita meille!

Lähetä sähköpostia

Youtube

Katso Youtube kanavaltamme kaikki videomme.

Katso