Mainosroteva Täyden palvelun mediastudio

Tavoitteen kirkastaminen


Jotta yrityksenne mainonta ja markkinointi tuottaa tavoitellun tuloksen, suosittelemme ensin tehtäväksi ns. tavoitteen kirkastamiseen tähtäävän nykytia-analyysin. Vain tavoitteellinen ja oikeita kanavia käyttävä markkinointi toimii! Ei kannata ampua haulikolla markkinointipanoksia pitkin taivasta!


Kotisivut ja webshopit

Luomme teille viimeisintä tekniikkaa hyväksikäyttävät näyttävät kotisivut tarvittaessa hyvinkin tiukkaan aikatauluun sovitettuna.


Käytämme kotisivujemme suunnitteluun WordPress julkaisujärjestelmää, joka on helppokäyttöinen eikä täten tarvitse sisällönpäivitykseen erityistä tietotaitoa vaan perus word tyyppisellä hallintakalulla pääset muokkaamaan kotisivusi sisältöä minuuteissa.


Meiltä onnistuu niin pienet perus-sivu projektit kuin myös hankalammatkin verkkokaupparatkaisut. Suomen verkkomaksuilla saadaan verkkokaupastasi kaikki mahdollinen irti.


Videot ja logoanimaatiot

Temme videot ja logoanimaatiot laadukkalla kalustolla ja uusimmilla sovelluksilla. Käytössämme on myös mm. kuvan mukainen pienkopteri video- ja valokuvaukseen ilmasta.

walkeraqrx350pro

Teemme niin normaalit esittely- ja referenssivideot kuin myös tuotetietojen tueksi asennus- ja esittelyvideot. Toki myös mm. musiikkivideot jne onnistuvat! Kuvakulmissa vain taivas on rajana!

Printtituotteet

Näinä digitaalisen median aikoina ei pidä myöskään unohtaa printtituotteita. Suunnittelemme ja toteutamme esitteet, flyerit ja käyntikortti projektit aina suunnittelusta painoon ja sieltä valmiiksi asiakkaalle asti.

Säilytämme projektien paino-originaalit joten uusien muokattujen projektien läpivienti sujuu nopeasti ja ilman lisäkustannusta uudesta suunnittelutyöstä.

Teemme myös yrityksesi ulkoasun muutokset, tai luomme sen alusta asti. Logot, käyntikortit sekä mainoslehtiset syntyvät nopealla aikataululla.

Toimitilamme sijainti

Mainostoimistomme sijaitsee nykyään Satakunnassa. Toimimme kuitenkin myös Tampereella, mutta toimitilamme sijaitsevat samoissa tiloissa MN-Kuljetus Oy:n sekä Automyynti Uusi-Kerttulan kanssa osoitteessa Juustokivenkatu 1, 29200 Harjavalta

Ota yhteyttäMitä odotat?

Sähköposti

Pyydä meitä käymään sähköpostilla tai soita meille!

Lähetä sähköpostia

Youtube

Katso Youtube kanavaltamme kaikki videomme.

Katso